Horia Costan

INSTRUCTOR


Sunt pasionat de sanatate prin miscare si lucrul cu oameni. Am descoperit asta la 6 ani, cand m-au dus parintii la karate (ca sa imi folosesc energia si la altceva in afara de stricat lucruri prin casa si "sport sangeros" cu fratele).

Am continuat pe aceasta cale licentiindu-ma in Balneofizikinetoterapie si Recuperare Medicala la UMF Carol Davila Bucuresti și master in Nutritie si Remodelare Corporala la UNEFS Bucuresti.

Activez in domeniul recuperarii medicale din 2005. Am inceput ca fizioterapeut voluntar la Spitalul Floreasca.
Incepand cu 2015, dorind sa pun accentul pe preventie, am obtinut acreditare de instructor fitness personal, la Fitness Scandinavia cu aplicare imediata.

Sunt Teacher si Master Trainer Yoga, instructor de Pilates, cu certificare internationala. Continui sa imi imbunatatesc cunostintele participand la cursuri si workshop-uri.

Nu vand bullshit, sunt entuziast sa impart cu voi ce cunosc, nu am figuri de guru.
Practic ce predic, si practic constant si organizat sanatatea prin miscare din 2003.

Stiu ce inseamna sa te simti nemultumit cand te vezi in oglinda, sau cand esti privit. Dar stiu si ce inseamna sa te simti bine in propriul corp dupa un antrenament, sau in public in costum de baie.
Stiu ce inseamna sa ai pofte alimentare nesanatoase. Dar stiu si ce inseamna sa sa te bucuri de mancarurile preferate intr-un mod sanatos si fara vinovatie.
Stiu ce inseamna provocarile vietii, stresul, insomniile. Dar stiu si ce inseamna sa ai un organism si o minte sanatoasa cu care sa gasesti solutii functionale.

Stiu ce inseamna accidentarile, durerile fizice. Dar stiu si ce inseamna recuperarea si bucuria perioadei fara dureri si cu putere maxima.
Stiu ce inseamna sa ai complexe si frustrari. Dar stiu si ce inseamna sa te simti sigur pe tine si bucuros.
Stiu ce inseamna sa ai inima franta. Dar stiu si ce inseamna sa iubesti si sa te simti iubit.

Am gasit solutii prin Life Coaching, Aliniament Postural, Yoga, Fitness, Pilates.
Daca rezonezi cu asta, contacteaza-ma la horia@costan.us si facem echipa, gasim impreuna o solutie.

Using Format