Adriana Cruceanu

INSTRUCTOR


Am ajuns la prima clasă de yoga în 2016 și nu am mai plecat. Ce m-a ademenit la început? Descoperirea unui antrenament fizic de care mă simțeam atrasă și care părea infinit mai fun decât mersul la sala sau alergat. Ce m-a făcut să rămân atâția ani? Descoperirea filozofiei care acompaniază mișcarea, observarea unei schimbări în bine în viață de zi cu zi. Ușor am constatat că yoga nu înseamnă doar posturi, că gândurile sunt mai liniștite și eu mai prezentă.
Următorii ani au fost o continua descoperire a diverselor stiluri și practici și interesele mele au variat de la testarea diverselor clase de Vinyasa, descoperirea Ashtangăi până la practicarea meditațiilor budiste.

În 2020 practica zilnică pe care am început-o a condus în mod natural un an și jumătate mai târziu la înscrierea pentru cursul de 200 de ore care m-a transformat în instructor de yoga, alaturi de cealaltă pasiune profesionala și anume jobul meu în publicitate unde sunt creator de orice este grafic și eye-candy.

Clasele pe care le creez sunt infuzate de experiență și relația mea cu Yoga, unde mișcarea conștientă și Prezența au dus în timp la un body awareness și la găsirea unei libertăți în corp care în mod surprizator a deschis porțile către îmbunătățirea practicii mele meditative. Asta îmi doresc să împart și să învăț și mai departe: bucuria de a te mișcă și de a sta liniștit într-un corp sănătos, flexibil și curios către posibilități nelimitate de mișcare.

Using Format