Adriana Cruceanu

Conduce clase tehnice și teoretice de Yoga în diferite locații internaționale, în studiouri și retreaturi. De asemenea, coordonează cursuri de formatori de instructori Yoga 200 și 300 ore. Educația sa Yoga provine din direcții atât tradiționale cât și experimentale - a studiat cu Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Duncan Wong, Ian Lewis, The Yoga People, Chidananda și Vijay Kumar. Stilurile preferate sunt Aṣṭāṅga, Vinyasa, Bikram, Yin, Iyengar și Dharma Mittra, fiecare având un aport considerabil. Backround-ul său relaționat cu limbile străine, sociologia, psihologia și mișcarea artistică are, de asemenea, o contribuție atât în înțelegerea și modelarea practicii Yoga cât și a modalităților sale pedagogice.

Maria Niculiu 

Întâi și-a ostoit curiozitatea intelectuală cu studii de licență și masterat în inginerie și limbi străine, cu abordarea conexiunilor lumii vii printr-un doctorat interdisciplinar și studii de licență în biologie.

A înțeles că un om puternic este o minte puternică iar o minte puternică este o minte controlată și calmă. Așa a ajuns Maria la yoga în urmă cu 6 ani, după practicarea înotului de performanță în copilărie și o grijă constantă pentru o bună formă fizică. 

A început studiul Ashtanga yoga cu Irene Zaarour, Marius Constantinescu și Alexandra Solomon iar în ultimii ani, a urmat și absolvit la școala Adrianei Cruceanu, cursuri și workshop-uri de perfecționare. Iubește dificultatea practicii Ashtanga Yoga, transformarea rapidă a corpului, progresele mici și lente. Iubește frumuseţea statuară a posturilor și efectele uimitoare ale acestei practici asupra minții.

Roxana Rusu 

Nimic nu este imposibil! Roxana crede cu tarie in potentialul uman si isi doreste sa inspire cat mai multe persoane in drumul lor de evolutie, acceptare si vindecare. Desi studiul psihologiei i-a oferit nenumarate informatii despre natura umana, abia cand a descoperit Yoga a reusit sa simta ca poate comunica autentic cu ea insasi dar si cu cei din jur. 

Calatoria prin lumea Yoga a inceput cu participarea la cursul de 200h de Hatha Yoga la Fitness Scandinavia,  continuand cu alte cursuri de Ashtanga & Vinyasa, Yin Yoga la YogNova.

Impactul asupra lumii interioare si exterioare a fost atat de semnificativ incat a inteles ca acesta este drumul pe care doreste sa il urmeze in cariera profesionala si a devenit instructor de yoga.

Clasele de yoga create de Roxana sunt adaptate la nevoile si abilitatile oricui, îți vor arata ca poti mai mult decat crezi, regasindu-ti puterea interioara și contribuind la cresterea increderii de sine. Imbunatatesc flexibilitatea si forta fizica si mentala, capacitatea de concentrare, restabilind conexiunea profunda dintre corp-ganduri si emotii, cat si acceptarea si compasiunea fata de propria persoana.

Viata ei de zi cu zi e infuzata cu o doza de frumos, fie ca este meditatie, muzica si puterea vindecatoare a sunetului, aventurile in natura, calatoriile, ritualurile de self-care, decoratiuni interioare.

Pasiunea Roxanei este curiozitatea transformata in invatare si manifestarea creativitatii. Iubeste sa creeze proiecte de dezvoltare personala aflate la intersectia dintre yoga, mindfulness si psihologie. 

Mai multe despre Roxana https://yogachill.ro 

Dan Mat

Pasiunea mea este să învăț. După ce am petrecut ani întregi adăugând inițiale după numele meu - BSC, MSC, FCCA, simțeam în continuare că nu am cunoștințele necesare pentru a înfrunta multe dintre provocările moderne ce începeau să pună stăpânire pe corpul meu, datorită multelor ore petrecute la locul de muncă.
Calea către a învăța fără a implica mintea m-a condus la yoga. Am redescoperit ceva ce descoperisem în copilărie, pe când trăiam în India. 
Am predat mulți ani în Londra iar acum, drumul dăruirii, m-a adus la București.
Aceștia sunt câțiva dintre profesorii care m-au format Ana Forrest -forrestyoga.com, David Williams- www.ashtangayogi.com, Eileen Gauthier. 

Ken the Rolfer

Ken studiază de peste 20 de ani, la nivel profesional, structura corpului uman, mișcarea și restricțiile impuse acesteia de către aspectele psiho-emoționale și câștigarea autonomiei cu ajutorul terapiei Rolfing și a practicii Ashtanga Vinyasa Yoga. A practicat și a studiat Yoga cu Richard Freeman și John Friend în Boulder, Colorado, iar în 2002 a călătorit în Mysore, India pentru a studia cu Ashtanga Guruji, Sri K Pattabhi Jois. Tot în 2002, Ken s-a înscris la cursurile Institutului Rolf. Autorizat de către Guruji în 2007, Ken a predat Ashtanga în stilul Mysore și Anatomia Yoga timp de 6 ani în Goa, India - pe timpul iernilor și în nordul Europei vara, înainte de a se stabili în Istanbul în perioada 2011 - 2014, unde a condus programul de Ashtanga Yoga la Yoga Sala, a predat Anatomie Yoga și le-a aplicat terapia Rolfing yoginilor dornici să aprofundeze practica. Ken continuă să călătorească, să predea Ashtanga și Anatomie Yoga și să facă Rolfing peste tot în lume.

- E autorizat de Sri K Pattabhi Jois, AYRI
- Autorizat Nivel 2 Sharath, KPJAYI
- Certificat Advanced Rolfer® & Rolfing Movement Practitioner
- Instructor de Anatomie Acreditat de Yoga Alliance Anatomy

Using Format