Adriana Cruceanu

Conduce clase tehnice și teoretice de Yoga în diferite locații internaționale, în studiouri și retreaturi. De asemenea, coordonează cursuri de formatori de instructori Yoga 200 și 300 ore. Educația sa Yoga provine din direcții atât tradiționale cât și experimentale - a studiat cu Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Duncan Wong, Ian Lewis, The Yoga People, Chidananda și Vijay Kumar. Stilurile preferate sunt Aṣṭāṅga, Vinyasa, Bikram, Yin, Iyengar și Dharma Mittra, fiecare având un aport considerabil. Backround-ul său relaționat cu limbile străine, sociologia, psihologia și mișcarea artistică are, de asemenea, o contribuție atât în înțelegerea și modelarea practicii Yoga cât și a modalităților sale pedagogice.

Maria Niculiu 

Întâi și-a ostoit curiozitatea intelectuală cu studii de licență și masterat în inginerie și limbi străine, cu abordarea conexiunilor lumii vii printr-un doctorat interdisciplinar și studii de licență în biologie.

A înțeles că un om puternic este o minte puternică iar o minte puternică este o minte controlată și calmă. Așa a ajuns Maria la yoga în urmă cu 6 ani, după practicarea înotului de performanță în copilărie și o grijă constantă pentru o bună formă fizică. 

A început studiul Ashtanga yoga cu Irene Zaarour, Marius Constantinescu și Alexandra Solomon iar în ultimii ani, a urmat și absolvit la școala Adrianei Cruceanu, cursuri și workshop-uri de perfecționare. Iubește dificultatea practicii Ashtanga Yoga, transformarea rapidă a corpului, progresele mici și lente. Iubește frumuseţea statuară a posturilor și efectele uimitoare ale acestei practici asupra minții.

Roxana Rusu 

Nimic nu este imposibil! Roxana crede cu tarie in potentialul uman si isi doreste sa inspire cat mai multe persoane in drumul lor de evolutie, acceptare si vindecare. Desi studiul psihologiei i-a oferit nenumarate informatii despre natura umana, abia cand a descoperit Yoga a reusit sa simta ca poate comunica autentic cu ea insasi dar si cu cei din jur. 

Calatoria prin lumea Yoga a inceput cu participarea la cursul de 200h de Hatha Yoga la Fitness Scandinavia,  continuand cu alte cursuri de Ashtanga & Vinyasa, Yin Yoga la YogNova.

Impactul asupra lumii interioare si exterioare a fost atat de semnificativ incat a inteles ca acesta este drumul pe care doreste sa il urmeze in cariera profesionala si a devenit instructor de yoga.

Clasele de yoga create de Roxana sunt adaptate la nevoile si abilitatile oricui, îți vor arata ca poti mai mult decat crezi, regasindu-ti puterea interioara și contribuind la cresterea increderii de sine. Imbunatatesc flexibilitatea si forta fizica si mentala, capacitatea de concentrare, restabilind conexiunea profunda dintre corp-ganduri si emotii, cat si acceptarea si compasiunea fata de propria persoana.

Viata ei de zi cu zi e infuzata cu o doza de frumos, fie ca este meditatie, muzica si puterea vindecatoare a sunetului, aventurile in natura, calatoriile, ritualurile de self-care, decoratiuni interioare.

Pasiunea Roxanei este curiozitatea transformata in invatare si manifestarea creativitatii. Iubeste sa creeze proiecte de dezvoltare personala aflate la intersectia dintre yoga, mindfulness si psihologie. 

Mai multe despre Roxana https://yogachill.ro 

Dan Mat

Pasiunea mea este să învăț. După ce am petrecut ani întregi adăugând inițiale după numele meu - BSC, MSC, FCCA, simțeam în continuare că nu am cunoștințele necesare pentru a înfrunta multe dintre provocările moderne ce începeau să pună stăpânire pe corpul meu, datorită multelor ore petrecute la locul de muncă.
Calea către a învăța fără a implica mintea m-a condus la yoga. Am redescoperit ceva ce descoperisem în copilărie, pe când trăiam în India. 
Am predat mulți ani în Londra iar acum, drumul dăruirii, m-a adus la București.
Aceștia sunt câțiva dintre profesorii care m-au format Ana Forrest -forrestyoga.com, David Williams- www.ashtangayogi.com, Eileen Gauthier. 

Ana Bica

Am ajuns la prima clasa de yoga in 2016 si nu am mai plecat. Ce m-a ademenit la inceput? Descoperirea unui antrenament fizic de care ma simteam atrasa si care parea infinit mai fun decat mersul la sala sau alergat. Ce m-a facut sa raman atatia ani? Descoperirea filozofiei care acompaniaza miscarea, observarea unei schimbari in bine in viata de zi cu zi. Usor am constatat ca yoga nu inseamna doar posturi, ca gandurile sunt mai linistite si eu mai prezenta.
Urmatorii ani au fost o continua descoperire a diverselor stiluri si practici si interesele mele au variat de la testarea diverselor clase de Vinyasa, descoperirea Ashtangai pana la practicarea meditatiilor budiste.

In 2020 practica zilnica pe care am inceput-o a condus in mod natural un an si jumatate mai tarziu la inscrierea pentru cursul de 200 de ore care m-a transformat in instructor de yoga, alaturi de cealalta pasiune profesionala si anume jobul meu in publicitate unde sunt creator de orice este grafic si eye candy.

Clasele pe care le creez sunt infuzate de experienta si relatia mea cu Yoga, unde miscarea constienta si Prezenta au dus in timp la un body awareness si la gasirea unei libertati in corp care in mod surprizator a deschis portile catre imbunatatirea practicii mele meditative. Asta imi doresc sa impart si sa invat si mai departe: bucuria de a te misca si de a sta linistit intr-un corp sanatos, flexibil si curios catre posibilitati nelimitate de miscare.

Horia Teodor Costan 

Sunt pasionat de sanatate prin miscare si lucrul cu oameni. Am descoperit asta la 6 ani, cand m-au dus parintii la karate (ca sa imi folosesc energia si la altceva in afara de stricat lucruri prin casa si "sport sangeros" cu fratele).

Am continuat pe aceasta cale licentiindu-ma in Balneofizikinetoterapie si Recuperare Medicala la UMF Carol Davila Bucuresti și master in Nutritie si Remodelare Corporala la UNEFS Bucuresti.

Activez in domeniul recuperarii medicale din 2005. Am inceput ca fizioterapeut voluntar la Spitalul Floreasca.
Incepand cu 2015, dorind sa pun accentul pe preventie, am obtinut acreditare de instructor fitness personal, la Fitness Scandinavia cu aplicare imediata.

Sunt Teacher si Master Trainer Yoga, instructor de Pilates, cu certificare internationala. Continui sa imi imbunatatesc cunostintele participand la cursuri si workshop-uri.


Nu vand bullshit, sunt entuziast sa impart cu voi ce cunosc, nu am figuri de guru.
Practic ce predic, si practic constant si organizat sanatatea prin miscare din 2003.

Stiu ce inseamna sa te simti nemultumit cand te vezi in oglinda, sau cand esti privit. Dar stiu si ce inseamna sa te simti bine in propriul corp dupa un antrenament, sau in public in costum de baie.
Stiu ce inseamna sa ai pofte alimentare nesanatoase. Dar stiu si ce inseamna sa sa te bucuri de mancarurile preferate intr-un mod sanatos si fara vinovatie.
Stiu ce inseamna provocarile vietii, stresul, insomniile. Dar stiu si ce inseamna sa ai un organism si o minte sanatoasa cu care sa gasesti solutii functionale.

Stiu ce inseamna accidentarile, durerile fizice. Dar stiu si ce inseamna recuperarea si bucuria perioadei fara dureri si cu putere maxima.
Stiu ce inseamna sa ai complexe si frustrari. Dar stiu si ce inseamna sa te simti sigur pe tine si bucuros.
Stiu ce inseamna sa ai inima franta. Dar stiu si ce inseamna sa iubesti si sa te simti iubit.

Am gasit solutii prin Life Coaching, Aliniament Postural, Yoga, Fitness, Pilates.
Daca rezonezi cu asta, contacteaza-ma la horia@costan.us si facem echipa, gasim impreuna o solutie.

Dan Doroican 

Călătoria mea în lumea yoga a început în anul 2016 cu o experiență în activități fizice, fiind pasionat de baschet, tenis, surf, fitness și înot pe care le practicam regulat de mulți ani. Sintagma latină „Mens sana in corpore sano” („Minte sănătoasă într-un corp sănătos”), pe care am învățat-o de la părinții mei, a jucat un rol important în dezvoltarea acestor pasiuni.

În ciuda faptului că am dezvoltat un corp și o minte sănătoasă, am căutat mai multă disciplină, auto-conexiune, dezvoltare spirituală și claritatea scopului în viață, unde Yoga mi-a oferit aceste răspunsuri. De la prima clasă am simțit un efect vindecător și terapeutic pe plan mental și emoțional, iar de atunci, a venit firesc o practicare zilnică.

Am explorat multe stiluri de yoga, dar Ashtanga Yoga mi-a oferit exact disciplina de care aveam nevoie și am integrat-o în stilul meu de viață. Scopul yoga este de a dizolva ego-ul, de a ne elibera de condiționarea minții, oferindu-ne un spațiu de observație pentru a realiza că suntem mai mult decât această formă umană, că suntem întregi și compleți.

Când practicăm yoga (asane, meditație, tehnici de respirație, filozofie yoga), creăm spațiu în minte pentru a accepta momentul prezent, schimbarea, pacea și cel mai important tot ce există, astfel ne întelegem pe noi înșine complet și necondiționat.

Studiul Ashtanga Yoga l-am început cu Irene Zaarour, Marius Constantinescu și, eventual, cu Adriana Cruceanu, perfecționându-mi cunoștințele despre yoga prin diferite cursuri și ateliere. Carlos L'abbate m-a ghidat și pe calea existenței, conectându-mă cu Sinele Superior prin învățăturile sale neprețuite și cursurile blânde de yoga. De asemenea, am terminat cursul YOGA ALLIANCE 200 HOURS HATHA YOGA TEACHER TRAINING cu Julio Papi in 2018 - 2019 și, am avut ocazia, să cunosc doi profesori care m-au inspirat în călătoria mea Ashtanga Yoga în timpul a două ateliere intensive, Ty Landrum în 2018 și Laruga Glaser în 2019.

Yoga oferă grație și autenticitate nu numai în corp, ci și în spirit, astfel consider că oamenii care nu mai sunt rigizi în gândire, pot trăi cu adevărat în libertate.

Vreau să ofer cât mai multe din aceste cunoștințe prin experiența mea personală și să-i inspir pe alții pe drumul lor de auto-descoperire prin yoga.

Namaste 🙏

Using Format