Acestcurs de 100 de ore este axat în principal pe practica Aṣṭāṅga Vinyasa, prezentând o programă completă ce parcurge în detaliu numeroase aspecte, unele dintre ele puțin cunoscute, confuze și / sau neclare.

Practica fizică și studiul teoretic se susțin reciproc, iar pentru însușirea organică și autentică a unor cunoștințe solide practica și teoria vor merge împreună, pe întreaga durată a cursului.  

Obiectivul cursului: cu ajutorul unei practici consecvente, să se ajungă la o înțelegere integrală în ceea ce privește tehnica, istoricul, proveniența, elementele componente, semantica, și aspectele terapeutice.

Cursul se adresează celor deja familiarizați cu Aṣṭāṅga Yoga, iar participanții trebuie să fi practicat deja cel puțin jumătate din Seria I (Half Primary Series).  

SĂ VĂ AȘTEPTAȚI LA: 

 • Două practici asana zilnice
 • Laboratoare zilnice de analiză tehnică a posturilor (seria I și unele din seria II)
 • Workshopuri pe categorii diferite de posturi targhetând asane și elemente tehnice universal dificile (backbends, arm balances, jump back, jump through, sărituri din Bakasana în Caturanga, alte tranziții, etc), 
 • Hands ON adjustments - ajustări fizice, caracteristic modului de practicare și predare Aṣṭāṅga Vinyasa 
 • Descrierea sistemului de numărare a vinyaselor (ekam inhale, due exhale, etc)
 • Introducere succintă a seriei a II-a și practica sa parțială 
 • Dristi pentru fiecare postură 
 • Demistificarea aspectelor în ceea ce privește proveniența practicii și contextul socio-istoric
 • Mantrele de deschidere și încheiere a practicii
 • Mindfulness Meditation 
 • Pranayama 
 • Teaching Practice & Sequencing
 • Metodologie Pedagogică 
 • Descriere succintă a practicii Yin acompaniate de câteva clase (ca și complement la practica viguroasa Aṣṭāṅga), 
 • Carduri cu asane (cea mai ușoară și eficienta metoda de a învăța posturile în sanscrita și identificarea lor după imagine)

* În cazuri de de forță majoră, situații personale extreme sau cauze care țin de organizator, Yoga Nova va returna suma plătită până la momentul apariției respectivului eveniment.

În cazul în care datele anunțate de organizator sunt afectate de restricții guvernamentale (în contextul pandemiei), ne rezervăm dreptul de a reprograma datele de curs (cu cea mai mare disponibilitate de a găsi date accesibile majorității cursanților).

DATELE CURSULUI: 

14, 15, 16 mai  

12, 13 iunie

18, 19, 20 iunie

03, 04 iulie

Prezentatori 

Ken studiază de peste 20 de ani, la nivel profesional, structura corpului uman, mișcarea și restricțiile impuse acesteia de către aspectele psiho-emoționale și câștigarea autonomiei cu ajutorul terapiei Rolfing și a practicii Ashtanga Vinyasa Yoga.  A practicat și a studiat Yoga cu Richard Freeman și John Friend în Boulder, Colorado, iar în 2002 a călătorit în Mysore, India pentru a studia cu Ashtanga Guruji, Sri K Pattabhi Jois. Tot în 2002, Ken s-a înscris la cursurile Institutului Rolf. Autorizat de către Guruji în 2007, Ken a predat Ashtanga în stilul Mysore și Anatomia Yoga timp de 6 ani în Goa, India - pe timpul iernilor și în nordul Europei vara, înainte de a se stabili în Istanbul în perioada 2011 - 2014, unde a condus programul de Ashtanga Yoga la Yoga Sala, a predat Anatomie Yoga și le-a aplicat terapia Rolfing yoginilor dornici să aprofundeze practica.    Ken continuă să călătorească, să predea Ashtanga și Anatomie Yoga și să facă Rolfing peste tot în lume. 

- E autorizat de Sri K Pattabhi Jois, AYRI

 - Autorizat Nivel 2 Sharath, KPJAYI

 - Certificat Advanced Rolfer® & Rolfing Movement Practitioner

 - Instructor de Anatomie Acreditat de Yoga Alliance Anatomy


Adriana conduce clase tehnice și teoretice de Yoga în diferite locații internaționale în studiouri și retreaturi, de asemenea, coordonând cursuri de formatori de instructori Yoga 200 și 300 ore. Educația sa Yoga provine din direcții atât tradiționale cât și experimentale, studiind cu Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Duncan Wong, Ian Lewis, The Yoga People, Chidananda și Vijay Kumar. Stilurile preferate sunt Aṣṭāṅga, Vinyasa, Bikram, Yin, Iyengar și Dharma Mittra, fiecare având un aport considerabil. Backround-ul său relaționat cu limbile străine, sociologia, psihologia și mișcarea artistică au, de asemenea, o contribuție atât în înțelegerea și modelarea practicii Yoga cât și a modalităților sale pedagogice.

COST: 

-  775 EU + Opțional 200 EU pentru 3 luni abonament PLUS la YogNova Studio (vezi site)(Early Bird pana pe 28 Aprilie) 

- 900 EU + Opțional 200 EU pentru 3 luni abonament PLUS la YogNova Studio (vezi site)  ( Dupa 28 Aprilie)

-   475 EU - Pentru studenții la TTC 200 h   

Posibilitate de plată în două sau trei rate + contract și factură.

*Pentru cursanții care vin din alte orașe* Există posibilitatea cazării la Studio Yoga Nova. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.

Using Format