50 ORE tRAINING AVANSAT YOGA

23 Noiembrie - 8 decembrie

Acest curs este adresat celor cu o practica medie / avansata si este prima parte din cele doua etape (noiembrie / decembrie 2019 & februarie / martie 2020).***cu posibilitatea de a fi adugat la calificarile Yoga Alliance (Yoga Alliance Continuing Education, sau catre Yoga Alliance 300H TTC cu YogNova).

Din experientele noastre, atat ca practicanti cat si ca instructori, doar un singur worshop pe aceeasi tema este de departe insuficient pentru instaurarea solida a unor deprinderi tehnice, astfel ca folosind acest feedback, am decis sa repetam aceeasi tema (cu cateva varatiuni de la o clasa la alta). Workshopurile vor fi: handstands, backbends, armbalances+hipopeners+inversions si cateva clase de vinyasa, fiecare fiind finalizate cu intrebari si rapsunsuri, dupa caz.

Pe langa aceste workshopuri veti participa la un minimum de opt clase de Ashtanga/ Mysore per totalul cursului (la alegere intre luni si vineri intre 18 noiembrie si 6 decembrie), care au loc dimineata la Studioul Artizthick, et. 1 - Palatul Universul (Str. Ion Brezoianu nr. 23-25).Workshopurile propriu-zise incep vineri, 23 noiembrie.

PREZENTATORI: SILVIU CONSTANTINESCU & ADRIANA CRUCEANU

LOCATIE: TOP LINE EUROPE - Bulevardul Regina Maria, București

COST:

  • curs intreg: 190 euro (20 euro discount la abonament deja existent la Mysore)
  • Jumatate de curs (la alegere): 120 euro
  • Profesorii Studioului Universul: 20 % discount

CONTACT:

SILVIU: silviu.constantinescu00@gmail.com +40728036014

ADRIANA: adria_cruceanu@hotmail.com +447928570429

Using Format